Töltőberendezés rekeszek töltésére UNIFLUX-SIMULTAN 4

0,25 és  0,5 valamint 1 vagy 1,5 L-es üvegek vagy flakonok rekeszekben történő töltésére

Leírás

A berendezés az UNIFLUX-Tirol induktív elvű adagoló 4-fejes változata, szint vezérelt fogadótartállyal, átfolyásérzékelőkkel, PLC programvezérléssel, saválló acélból készült gépállványszerkezetből, vezérlőszekrénnyel és pozíció vezérelt rekesztovábbító szalagból áll.

A rekeszekben a szokásos 0,25 , 0,5 és 1 vagy 1,5 L-es üvegek vagy flakonok helyezkednek el a méretekből fakadó elosztásban.  A gép több rekeszformátumot kezel, de ezeket megrendeléskor kérjük pontosítani. (pl. 3x4, 4x6, 4x5, 3x3 stb.) A berendezés teljesítménye a viszonylag habzó tejtermék esetén mintegy 1000 L óránként.

A rekeszmozgató mintegy 2 m hosszúságú, első szakaszban max. 2db rekesz várakozik az automatikus behúzásra, egy rekesz töltődik és egy rekesz tartózkodik a fedelező szakaszon ahová a szalag automatikusan továbbítja.

Fedélfelrakás:

  • manuális vagy automata kivitelben

Mechanikus alternatíva:

  • 4-fejes dugattyús adagolórendszerrel készült töltőberendezés  „hídfelépítésben” bármilyen, akár meglévő asztalokon vagy  szalagon elhelyezkedő rekeszek, vagy 4- sorban elhelyezkedő  edényzetek töltésére. A dugattyúk lökettérfogata 0,6 L fokozatnélkül  állítható. A berendezés vezérlése teljes egészében pneumatikus. Igény esetén szállítjuk hozzá az optimális rekeszmozgatót.

Koordinátavezérelt alternatíva:

  • Automatikus rekeszpozicionálással, adagolófej magasságállítással, rekesz fogadóval és továbbítóval, grafikus PLC vel, a szokásos 4x6, 4x3, 4x5, 3x3 rekeszformátumokhoz, 3 méteres rekeszmozgató asztallal
UNIFLUX-SIMULTÁN 4 KOORDINÁTAVEZÉRELT rekesztöltő berendezés

UNIFLUX-SIMULTÁN 4 KOORDINÁTAVEZÉRELT rekesztöltő berendezés