Az Országos Élelmezés- És Táplálkozástudományi Intézet elődje, Az Országos Élelmiszerbiztonsági és Táplálkozástudományi Intézet cégünk részére 2788/2006. számon az alábbi szakvéleményt állította ki:

  • A Zootechnika Kft. által gyártott UNIFLUX töltőgépek, amelyek rendeltetése bolti, mozgóbolti, kisüzemi mérő-, és adagoló berendezés; nyers és pasztőrözött élelmiszerek átfolyásos rendszerű mérésére, élelmezés-egészségügyi szempontból megfelelőnek minősülnek.(2006. november 13.)

 

Az Országos Élelmezés- És Táplálkozástudományi Intézet elődje, az Országos Élelmiszervizsgáló Intézet (Budapest) cégünk részére 003739-es sorszámon bocsátotta ki az alábbi minősítő bizonyítványt:

  • A 6/1980. (III.6.) MÉM sz. rendelet 1. par. (1) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján tanusítjuk, hogy a Zootechnika Kft. által gyártott pohártöltő berendezés, a 6/1980. MÉM sz. rendelettel közzétett szabályzatban előírt hihiéniai feltételeknek megfelel. Ennek alapján a fenti típusba tartozó, a minősítő eljárás során megvizsgált darabbal megegyező példányok tejipari célra használatba vehetők. (1995. március 30.)

 

Az Országos Élelmezés- És Táplálkozástudományi Intézet elődje, az Állategészségügyi és Élelmiszervizsgáló Szolgálat (Budapest) cégünk részére 2840-es sorszámon az alábbi szakvéleményt állította ki:

  • A 6/1980 (III.6.) MÉM rendelet 1- par. (1) bekezdésben foglalt felhatalmazás alapján tanúsítjuk, hogy a Zootechnika Kft. által gyártott pasztőröző berendezés a 6/1980. MÉM sz. rendelettel közzétett szabályzatban előírt higiéniai feltételeknek megfelel. Ennek alapján a fenti típusba tartozó, a minősítő eljárás során megvizsgált darabbal megegyező példányok tejfeldolgozás céljára használatba vehetők. (1991. szeptember 25.)