Automata palacktöltő és fedélzáró gép

Automata palacktöltő és fedélzáró gép, üveg és műanyag palackok töltésére és zárására

Leírás

LINEAR 1000 automata palacktöltő és fedélzáró gép, üveg és műanyag palackok töltésére és zárására. Az üvegtöltő berendezés tejtermékek, gyümölcslevek vagy alkoholos italok, olajok palackozására alkalmas, fedélválogatóval és automatikus fedélzárással.

A palacktöltő négy töltőfejes kivitelű, a töltendő termék viszkozitásának függvényében szivattyús-átfolyásmérős, vagy dugattyús töltőrendszerrel.

A palacktöltő alapkivitelben 1 méteres behordó- és 1 méters kihordószalaggal rendelkezik, rendelhető azonban adagoló-, és gyűjtő körasztallal, vagy hosszabb be-,és kihordószalaggal.

A berendezés szint alatti töltés mellett minimum 1000 palackot tölt meg és zár le.

A palackokat a szállítószalagra helyezik, majd a szalag automatikusan töltőegységhez továbbítja, ahol poziciónálás után négyesével megtöltésre kerülnek. A töltés után a palackok továbbhaladnak a záróegységhez, amely lezárja azokat.

A gép mellett elhelyezkedő fedélválógató tartályába beöntésre kerülő kupakokat a válogató rendezi, és a megfelelő pozicióban továbbítja a fedelező egységhez. A fedelezés üveg palackoknál körasztalon, műanyag palackoknál a szalagon egyesével történik.

A fedélzárást követően a kihordópályára vagy gyűjtő körasztalra kerülnek a palackok.